Oulun julkisen alan eläkeläiset

Tervetuloa yhdistyksemme kotisivuille!

Olemme poliittisesti sitoutumaton eläkeläisyhdistys, ja tavoitteenamme on ylläpitää ikäihmisten henkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvnvointia. Mukaan ovat tervetulleita kaikki eläköityneet työtaustaan katsomatta.

Perustoimintaamme ovat keskiviikkoiset kerhotapaamiset Aleksinkulman yhteisötalossa Aleksanterinkadun ja Hallituskadun kulmauksessa. Tapaamisiin kutsutaan luennoitsijoita kertomaan ikäihmisiä kiinnostavista aiheista. Lisänä on jäsenten järjestämää ohjelmaa; yhteislaulua, tietokilpailuja, runolausuntaa ja sketsejä, tms. Lisäksi yhdistyksellä on harrasteryhmiä ja järjestämme päiväretkiä (teatteria ja tutustumisia) sekä 1-3 yön matkoja.

Kerhokokoontumisissa tarjotaan pullakahvit ja tapaaminen päätetään yleensä arpajaisiin, jotka ovat osa yhdistyksen varainhankintaa. 

Kiinnostuitko? 

Kysy tarkemmin yhteyshenkilöiltä, joiden tiedot löydät kotisivujen sivulta Toiminta/Yhteyshenkilöt tai ota yhteyttä sähköisesti kotisivujen Toiminta/Sähköinen yhteydenotto -lomakkeella.

Tervetuloa mukaan!

 

Yhdistyksen toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja edellyttää jäsenyyttä. Osa tapahtumista on myös ei-jäsenten saatavilla, mikä aina ilmoitetaan erikseen.

Jos huomaat sivuillamme puutteita tai virheellistä tietoa ota yhteyttä kotisivuvastaaviin Terttu Säynäjäkoski ja Liisa Halotie-Flink