Liikuntatoiminta

Jäsenkysely 1.2.2023

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa aiheita keskustelukerhon sisällön suunnitteluun ja erilaisten liikunta- ja harrastusmuotojen  järjestämiseen. Vastaa laittamalla rasteja haluamiisi ruutuihin ja kirjoittamalla ehdotuksiasi niille varatuille riveille.

Keskustelukerhon aiheita

Rastita kaikki aiheet, joista haluaisit keskustella:

Liikunta ja muita aiheita

Kävelyt
Ulkopelit
Muu liikunta
Liikuntatapahtumat ja -päivät
Seurapelit
Mitä digitaitoja haluaisit oppia?

Onko Sinulla jokin harrastus tai asiantuntemuksen alue, josta haluaisit keskusteltavan ja jossa voisit olla itse keskustelun alustajana? Ota yhteys Keskustelukerhon vetäjään: Pirjo Taberman, puh.  040 518 6161, e-mail pirjo.taberman(at)gmail.com.

Liikunnassakin tarvitaan vapaaehtoisia mukaan eri ryhmien vetäjiksi kävelyretkille, petankkiin, mölkkyyn jne. Pelivälineet yhdistyksellä on. Ota yhteys liikuntaryhmän vetäjään: Kalevi Hietala, puh. 050 555 7227 e-mail: k.hietala(at)hotmail.com.

Jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, täytä alla olevat kentät:

Kiitos! Nyt voit lähettää lomakkeen

Liikuntatoimintamme on tähän saakka ollut yhdessä ulkoilua, kävelyretkiä lähikohteisiin, joihin on helppo pääsy julkisilla liikennevälineillä, kävelemme ryhmissä rauhallisesti jutellen ja kulloistenkin koronarajoitusten mukaisesti. Luontokohteisiin ovat monet ottaneet kahvit reppuun ja kaulaan kiikarit ja/tai kameran. Kuvia tähänastisista retkistä ja tapahtumista löytyy galleriasta

Kävelyjen ainoa tavoite on säilyttää omatoimisuutemme mahdollisimman pitkään ja sen voi mukavammin ja hauskimmin tehdä yhdessä.

Kevään 2023 ohjelma suunnitellaan kyselyn tulosten perusteella Uusista tapahtumista tiedotetaan jäsentapaamisissa ja yhdistyksen sivuston etusivulla.

Kävelyretket kaipaavat halukkaita vetäjiä. Jos Sinulla on mukavia kävelykohteita, niin voit vetää meitä muita paikkoihin, jotka tunnet. Ilmoittaudu Kalevi Hietalalle: puh. 050 555 7227, email: k.hietala(at)hotmail.com